Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts

Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts – Mijn week in foto’s #7

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week begon wat turbulent vanwege privé omstandigheden, maar uiteindelijk heb ik een hele fijne week gehad, waarbij langzaam toch echt wel de ontspanningsmomentjes komen. Van filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts. Lees je mee?

 

Filmavondjes

Maandag zat ik mentaal wat minder in mijn vel, vandaar dat er vorige week ook geen ‘mijn week in foto’s’ online is gekomen. Gelukkig heb ik wel het terrarium van Plant Rebelz in elkaar kunnen zetten, aangezien dat iets was waar ik al een tijdje naar uit keek. Het eindresultaat zie je hierboven. ’s Avonds was het tijd voor een meidenavondje met een van mijn beste vriendinnen. We keken Letters to Juliet, die ook in mijn favoriete films van Netflix is beland, waar ik vrijdag al meer over deelde. We kletsten tot 02.30 en stiekem deed het mij goed. Gewoon lekker lullen over meidendingen en keihard lachen.

 

Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts

Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts

Dinsdag begon wat brak, waar zou dat nou van komen?… Na een laat ontbijtje konden we er gelukkig weer tegenaan. Rondje boodschappen gevolgd door een lekkere lunch om vervolgens samen even te werken. Wist je dat mijn beste vriendin ook mijn blogartikelen controleert? Zelf ben ik heel slecht in spelling en grammatica en dus controleert zij de teksten, zodat ik niet overkom als een idioot ;). Verder haalde ik dinsdag nog iets van Blond Amsterdam op dat ik via Marktplaats gevonden had.

 

Vegan deurkaars

Woensdag heb ik blijkbaar heel weinig foto’s gemaakt, maar ben ik met een vriend op stap geweest. We hebben bijgekletst op een rustige plek met eten, altijd goed! Vervolgens zijn we bij mij thuis spelletjes gaan spelen. ’s Avonds heb ik niks meer gedaan en ben ik vroeg naar bed gegaan om de Bachelorette te gaan bingewatchen. 

 

Sporten

Donderdag ging ik weer sporten nadat ik die zaterdag ervoor ook had gesport, maar een beetje veel spierpijn had gekregen… Verder werkte ik donderdag vooruit aan mijn blog en bracht ik een bezoekje aan de medisch psycholoog om te kijken hoe ik het beste met corona kan omgaan. Dit omdat ik binnen de risicogroep val, maar ik mentaal ook niet mijzelf wil gaan belemmeren. De hele tijd thuiszitten kan mij best wel down maken namelijk. Ook deelde ik een duurzame tip op Instagram. Hint vind je in de afbeelding, benieuwd? Hier vind je de post. Als laatste had ik alweer een meidenavond en dit keer keken we 365 days. Ik hoorde er heel veel goede verhalen over, maar vond het eerlijk gezegd best wel erg tegenvallen. Het einde is een beetje een anticlimax… De film is trouwens te vinden op Netflix.

 

Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts

Vrijdag brachten Doedel en ik een bezoekje aan de dierenarts. Vorige week ontdekte ik namelijk een gezwel. Inmiddels weten we dat het een vetgezwel is en we daar gelukkig niks mee hoeven. Aangezien Doedel ontzettend blij was dat hij in de auto mocht en waarschijnlijk dacht dat we gingen wandelen, zijn we maar even doorgereden naar het bos om even alle spanning kwijt te kunnen van de afspraak bij de dierenarts. 

Eenmaal thuis ben ik begonnen met het uitzoeken van mijn kledingkast. Ik hoop hierdoor bewuster te worden van alle kleren die ik heb en daardoor ook bewuster kleding te gaan kopen. Stiekem schrok ik nogal van hoeveel kleding ik heb, maar gelukkig heb ik ook heel veel weg kunnen doen. Dit ga ik aankomende week uitzoeken. Een deel gaat namelijk verkocht worden en het andere deel breng ik naar een recycle punt.

 

Filmavondjes en een bezoekje aan de dierenarts

Zaterdag was een chill dagje. We keken de kwalificatie van de formule 1, maakten een wandeling, genoten van de momentjes dat de zon even een kijkje kwam nemen, ik deed een powernap en keek opnieuw een film. Dit keer ‘The break up’. Ook dit was een film die ik achteraf een beetje vond tegenvallen, maar wel heerlijk om te kijken als je gewoon een typische komedie film wilt kijken. 

Deze week gaan we naar een kringloopwinkel in Ede om vervolgens op de terugweg te gaan picknicken, is het mijn laatste werkweek voor mijn bedrijfje en dan heb ik alleen nog maar mijn blog voor drie weken waar ik dingen voor moet doen. Verder heb ik voor het weekend geen plannen dus wat ik dan ga doen is nog een raadsel, zoals elke week 😉

Tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.