Favoriete netflix-flims

Mijn favoriete Netflix films die NU op Netflix staan

Als het gaat om bingewatchen, filmmarathons of andere dingen die te maken hebben met heel veel uren een film of serie kijken, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Gelukkig kan ik zo nu en dan wel echt genieten van een goede film met een vriendin of gewoon alleen in bad tussen al het schuim, terwijl de laptop op een krukje ernaast staat. In dit artikel deel ik mijn favoriete Netflixs films die nu op Netflix staan.

 

Mijn favoriete Netflix films

After

Een film die je haast niet gemist kan hebben, maar voor het geval je hem toch niet kent. After wordt ook wel de jeugdversie van Fifty shades of grey genoemd. Of ik het daar helemaal mee eens ben weet ik niet, maar ik weet zeker dat als je de film kijkt, jij even gaat googlen wanneer deel twee zal verschijnen. Zegt genoeg toch?

 

The kissing booth

Iets met een beste vriend en verliefd worden op de broer van… Geen idee waarom, maar ik ontdekte deze film pas twee weken geleden, terwijl hij al sinds 2018 op Netflix te vinden is. En goed nieuws, want op 24 juli komt deel 2 online!

 

Pitch perfect

Hou je van muziek en dans dan is deze film al helemaal iets voor jou! Bij mij is het zelfs een van de weinige films die ik met mijn vriend keek en die hij ook leuk vond. Benieuwd waar het over gaat? Dan raad ik je aan om de trailer even te kijken.

 

Grease

Een echte klassieker die ik al regelmatig gekeken heb en sinds kort weer op Netflix staat! Het is een Amerikaanse romantische komedie die draait om Sandy en Danny die verliefd worden op elkaar in de zomervakantie en vervolgens bij elkaar op school blijken te zitten. Hoe het verder afloopt weet je als je de film kijkt ;).

 

Just go with it

Een echte komedie film met een romantisch tintje. Heerlijk om te kijken op een avondje met vrienden of gewoon alleen met een zak popcorn.

 

The holiday

Okay okay, het is een beetje raar misschien om deze film in de zomer te kijken, maar op een druilerige dag kan het vast geen kwaad. The holiday gaat over twee vrouwen die van huis wisselen en tja… Van het een komt het ander. Het speelt zich trouwens af tijdens kerst.

 

Verschrikkelijke ikke

Niet perse een romantische film, maar zeker een hele leuke film en eentje die je gezien moet hebben. 

 

To all the boys I’ve loved before

Ook deze film is er eentje, als je hem niet kent heb je waarschijnlijk onder een steen geleefd. Ooit van plan jeugdliefdes een brief te schrijven? Kijk dan eerst deze film en denk er dan nog 2x over na ;).

 

Letters to Juliet

Het zal je niks verbazen dat deze film te maken heeft met Romeo en Julia. Een oude vrouw gaat opzoek naar haar oude liefde in Italië samen met haar kleinzoon en Sophia. Een heerlijke film om even bij weg te zwijmelen. 

 

The knight before Christmas

Misschien dat het nu opvalt dat ik een fan ben van kerst(films), maar het is gewoon een hele leuke film. Heb je hem nog niet gezien? Ik zeg doen! Gewoon lekker met een kopje thee onder een dekentje… Of gewoon in de bloedhete zon om 15.00 met een zak chips. Het kan allemaal!

Oke, dit waren er alweer 10. Ik bleek toch meer films leuk te vinden dan ik dacht dus ik zal snel met een tweede lijst komen, anders wordt deze blog wel heel lang.

Welke zijn jouw favoriete Netflix films?

 

(ps. Inmiddels staat er ook een deel 2 online van mijn favoriete Netflix films!)

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.