vegetarische kipnuggets

Mijn week in foto’s #17 – Eerste stage deadline en vegetarische kipnuggets uitproberen

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week werkte ik aan mijn stageverslag, kwam ik met plannen die ik ook meteen wilde uitvoeren, werkte ik samen met een vriendin en probeerde ik de vegetarische kipnuggets van de McDonalds uit. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Kamer aanpassen

Maandag startte ik weer met stage, maar ik heb gemerkt dat ik mij het minst goed kan concentreren op mijn eigen kamer. Mensen die mij langer kennen dan vandaag weten dat als ik een idee in mijn hoofd heb, ik er ook voor ga. Maandag kwam ik op het idee om mijn kamer met die van mijn zus te wisselen, nadat ik met mijn moeder aan het brainstormen was hoe we de kamer van mijn zus meer als kantoor konden inrichten.

Mijn oude kamer was zo groot en met een groot gedeelte deed ik niks. Dus besloten we de kamers om te wisselen, zodat de kamer van mijn zus deels haar slaapkamer en deels kantoor kon worden. Op deze manier kan ik werken en relaxen meer gescheiden houden, omdat mijn slaapkamer dan ook echt mijn slaapkamer is. Die zelfde avond zijn we gestart met de bedden wisselen. Lucky was in het begin nog wat verward. Zo liep hij in mijn oude kamer rond opzoek naar de spullen. Gelukkig vond hij later die avond gewoon weer zijn favoriete plekje.

 

Medicijnen ordenen

Dinsdag ging ik verder met alle spullen uitzoeken die in dozen waren gedaan, zodat de kasten gemakkelijker geschoven konden worden. Met als resultaat een krat met spullen die weg konden en opgeruimde lades was de klus geklaard. Mijn medicijnen kregen een nieuw plekje omdat ik minder kastruimte had en dat was wel even een klein besefmomentje toen ik alles op een hoop had gegooid. Alle spullen kregen een plekje en het werd steeds meer af. Verder was dinsdag een echte regenachtige dag waar ik oprecht van kon genieten. Met een kopje thee onder een dekentje op de bank.

Woensdag werkte ik aan mijn stageverslag en kreeg ik hierover de eerste feedback. Ik vond dit retespannend, maar gelukkig viel het allemaal reuze mee. Een powernap en een rustige avond volgden en dat was ook eigenlijk mijn woensdag alweer.

 

Kantoor hond

Donderdag kwam mijn beste vriendin bij mij werken en voor mij werkte dat heel fijn. Samen kopjes thee drinken terwijl ik aan mijn stage werk en zij colleges volgt. Dat maakt het thuiswerken echt 100x leuker. Doedel vond het ook heel gezellig en voor ik het doorhad hoorde ik zijn getrippel op de overloop. Toen heb ik mijn badjas op de grond gelegd en is hij bij ons komen liggen. Dat heb ik geweten want vrijdag wist hij dezelfde route te vinden. 😉 ’s Avonds was het tijd voor een bad. Het was een lange werkdag en mijn hoofd stond dan ook even op onrust. Daardoor ben ik laat gaan slapen, maar gelukkig was vrijdag een korte dag.

 

vegetarische kipnuggets

Ik had woensdag en donderdag langere dagen gemaakt zodat ik vrijdag eerder klaar was. Ten minste als mijn verslag was ingeleverd… Hier was ik zoals altijd langer mee bezig als dat ik dacht en uiteindelijk had ik om 14.00 mijn verslag ingeleverd. Gelukkig was ik wel wat later begonnen en heb ik die dag maar 1 uurtje overgewerkt. Vrijdagmiddag foto’s gemaakt voor de blog van vrijdag, deze online gezet en toen was het echt weekend!

’s Middags was het tijd om de vegetarische kipnuggets van de McDonalds te proberen en ik moet zeggen ik vond ze ontzettend lekker. Wel miste ik de knapperige rand en ik weet niet wat ze daarmee gedaan hebben bij want de rand is neem ik aan niet van kip gemaakt bij de normale nuggets. Maar de rand van vegetarische kipnuggets hebben ze dus ook aangepast en die mag van mij wat knapperiger. Verder niks op aan te merken. Uiteraard zullen de vegetarische kipnuggets nog vaker gegeten worden 😉

Zaterdag paste ik op mijn oppaskindje waar ik al vier jaar kom. Voor haar is het een leuke dag, maar zelf geniet ik er ook keer op keer weer van om met haar te knutselen, kinderfilms te kijken of te bakken. Als ik op haar pas doe ik dat ook de hele dag dus om 17.30 was ik weer thuis en toen hebben we lekker gegeten en was het verder een relax avond met Wie Is De Mol. [SPOILER ALERT!!!]. Waar ik dacht dat Ron de mol was zat ik er ook dit jaar weer naast. Ik ben er nog niet uit op wie ik wel zit dit jaar, maar gelukkig had ik gespreid en heb ik een deel van mijn punten nog 😉

Een drukke en fijne week was het! Vandaag en morgen werk ik en woensdag, donderdag en vrijdag heb ik vakantiedagen opgenomen. Afhankelijk van de nieuwe maatregelen gaan we nog iets leuks doen. Daarnaast staat de herfstshoot met Beeld van Sara nog op de planning!

Tot volgende week en maak er een fijne week van!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.