Skip to content

Durf te dromen! – 5 dingen die ik ooit nog wil doen

Vandaag deel ik met jou, 5 bijzondere dingen die ik ooit nog zou willen doen. Ik ben ervan overtuigt dat je energie moet steken in de dingen die je graag wilt realiseren. Iedereen heeft dromen, dingen die ze ooit nog willen doen. Het maakt niet uit wat het is en of het nou groot of klein is, maar je droomt erover. Durf te dromen, alleen dan kunnen je dromen werkelijkheid worden? !
Daarom heb ik voor mezelf een top 5 lijstje gemaakt met dingen die ik graag nog zou willen doen. En vandaag deel ik met jou 5 bijzondere activiteiten die ik ooit nog wil doen.

Een boek schrijven
Ik vind schrijven zo leuk om te doen en ik heb in de afgelopen jaren ontdekt wat een goed/mooi boek met je kan doen. Boeken kunnen je inspiratie en motivatie geven. Iets wat ik zo graag zou willen meegeven aan mensen. Het leven is niet altijd makkelijk en mensen hebben nou allemaal een eigen mening. Waarover en op welke leeftijd ik een boek ga schrijven weet ik echt nog niet.

to-write-224591_1920

Mijn diploma behalen
Hoe normaal  en cliché het ook klinkt, ik zou zo graag volgend jaar mijn diploma willen halen. Het idee dat ik dan iets kan gaan doen wat ik écht leuk vind. Kijk school is nooit leuk, maar dan ga ik iets doen waar ik zelf voor heb gekozen, iets waar ik later mijn werk in ga vinden. Het is denk ik een nieuw begin net als dat de middelbare school een nieuw begin is voor groep-8 leerlingen.

Helpen met de dieren verzorging in een nationaaldierenpark
Ik vind dieren zo ontzettend bijzonder. Het liefst ben ik de hele dag bezig met dieren. Ik zou ook geen leven kunnen inbeelden zonder hond of andere huisdieren. Daarom lijkt het mij zo gaaf om in een nationaal dierenpark in Afrika te helpen bij de opvang van dieren die het in de natuur niet hadden overleeft of bedreigt worden.

lion-1199757_1920

Slapen in een tropisch paradijs
Ik houd van mooie natuurgebieden en slapen. Het klinkt dan ook zo mooi; ‘slapen in een tropisch paradijs. Ik zie het al helemaal voor mij. Iets wat je altijd in series en films ziet. Een plekje aan de andere kant van de wereld, waar niemand je kent en je even alleen kunt zijn met iemand om wie je veel geeft.

Malediven-tropisch-eiland

Wandelvakantie in Oostenrijk
Ik houd van vakanties, waarbij je de hele dag in de zon ligt bruin te worden. Maar het liefst doe ik iets actiefs. Daarom zou ik ooit nog een keer een wandelvakantie in de bergen van Oostenrijk willen maken. De hele dag genieten van de natuur en ondertussen ook nog lekker actief bezig zijn.  Tijdens het wandelen, kun je ook nog mooie foto’s maken, die je dan later terug kunt kijken samen met familie en vrienden.

formarinsee-1346915_1920

Wat zijn jouw dromen? Laat het mij weten!

x Linn

Laat een reactie achter

Scroll To Top