draadloze oortjes voor kleine oren

Draadloze oortjes voor kleine oren – Jullie tips en deze oordopjes gebruik ik!

Ik ben klein, om precies te zijn 1 meter 63. Met een vader van 1 meter 58 heb ik daar nooit een probleem in gezien. Mijn doel was altijd groter worden dan papa. En dat is gelukt! Ik heb kleine voeten, kleine handen, een klein hoofd en ook kleine oren. Een groot voordeel. Ik kan in heel veel gevallen dezelfde soort kleding/spullen goedkoper scoren op de kinderafdeling. Maar met één ding vind ik het toch altijd een zoektocht. Fijne oortjes. Met mijn kleine oren gaan oordopjes al snel zeer doen. En voor je het zegt. Ja, ik heb koptelefoons geprobeerd. Is leuk, maar toch echt anders vind ik. Ik gebruikte eigenlijk altijd de oortjes van mijn moeders samsung telefoon. Die doen het ook top, maar ik wilde nu toch wel graag draadloze oortjes die ook fijn zouden zitten met mijn kleine oren. Dus de zoektocht begon.

 

De zoektocht naar fijne draadloze oordopjes voor kleine oren

Ik deelde op Instagram mijn struggle en zoals het met veel dingen is, ik ben niet de enige die tegen dit probleem aanloopt. De reacties stroomden binnen en er bleken veel meer mensen met hetzelfde probleem te zitten. Dus ik vroeg welke oortjes mensen gebruiken die net als ik en heel veel anderen kleine oren hebben. De volgende oortjes werden genoemd;

 

Trial & error, of toch niet?

Oortjes kan je niet terugbrengen dus ik besloot zelf maar oortjes te kopen die ik dacht dat het beste waren voor mij. Ik had namelijk wel een paar eisen:

  • Ze moesten fijn zitten en dus langer te dragen zijn dan 30 minuten en ze moesten een plastic dopje hebben, want ik weet uit ervaring dat ik er anders last van ga krijgen.
  • De oortjes mochten niet te duur zijn, dadelijk vond ik het niks en zat ik met oortjes van €100
  • Ze moesten spatwaterdicht zijn, zodat ze niet meteen stuk zouden gaan als ik ging sporten (en dus ook zweten) of in de miezer regen zou lopen
  • Ik had een aantal oortjes gevonden die voldeden aan de bovenstaande eisen, of een deel van de eisen. Ik twijfelde nog tussen de volgende oortjes; Urbanears Alby – JBL 115 – Fresh n rebel

 

Draadloze oortjes voor kleine oren

Uiteindelijk heb in de Fresh ’n Rebel Twin tip ll gekocht. In het begin twijfelde ik. Maar gelukkig zitten er zoals bij de meeste oortjes verschillende maten dopjes bij. De kleinste zitten voor mij precies goed. Het ligt er wel echt aan hoe ik de oortjes draag, maar ik heb alsnog een manier gevonden om ze te dragen op een manier die fijn zit. Ze namelijk niet schuin indoen zoals de meeste oortjes, maar net iets meer naar beneden.

Het enige nadeel van de Fresh ’n Rebel Twin tip ll? Ze knipperen en in het donker zie je dat lampje heel goed. Ik zelf heb er niet echt last van, maar kan mij voorstellen dat we wel mensen zijn die zich eraan kunnen irriteren dus ik dacht ik benoem het wel even!

Ik ben blij met mijn keuze. Het was geen verspild geld en voor de prijs kan ik zeggen dat het prima resultaat is.

Aanraders

Ik zelf kan de Fresh n rebel oortjes aanraden, maar zo te horen zijn de AirPods nog fijner. Het is denk ik maar net welk budget je er zelf aan wil besteden. Ik schatte de kans groot in dat oortjes niet zouden passen dus ging liever voor ‘goedkope’ oortjes vergeleken met alle oortjes die er allemaal zijn.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat geen samenwerking of gekregen producten.

– Dit artikel bevat affiliate linkjes

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.