Favoriete blogs

Leesvoer nodig? Dit zijn mijn favoriete blogs

Toen ik net was begonnen met mijn blog had ik een paar bloggers die ik volgde. Ik googelde wel eens naar bloggers, maar vond nooit echt de blogs die bij mij pasten. Inmiddels heb ik dankzij Instagram veel bloggers leren kennen. Met sommigen heb ik ook echt contact, anderen zijn heel groot en inspireren mij in hetgeen wat ik doe. Vandaag deel ik mijn favoriete blogs met jullie, zodat jullie op een druilerige dag lekker met een kopje thee op de bank kunnen ploffen en een paar van deze blogs kunnen gaan lezen (of je leest ze allemaal). Veel leesplezier!

 

Life of maart

Deze lieve en mooie vrouw heb ik een tijdje geleden gevonden toen ik wat meer bezig was met bewust leven. Ik kwam uit bij haar e-book (die ik ook gelezen heb en iedereen kan aanraden, als je nog even wacht heeft ze ook een boek). Ik merkte dat ik mij goed kon vinden in haar teksten. Daarnaast deelt ze ook de realiteit en dat vind ik vaak heel erg belangrijk. Nieuwsgierig geworden? De onderwerpen waar Maartje over schrijft zijn duurzaamheid, fit en gezond zijn en persoonlijke verhalen.

 

Mevrouw Marloes

Bij Marloes kwam ik uit door een van de hashtags rondom chronisch ziek zijn. Zelf heeft ze gevochten tegen kanker en is ze gelukkig schoon, maar over dit hele proces deelt ze heel open haar verhaal. Daarnaast schrijft ze blogs over eten, altijd goed als je het mij vraagt. Ook komen lifestyle artikelen aan bod op haar blog.

 

By Madelon Sophie

Madelon en ik zijn met elkaar in contact gekomen doordat we allebei een blog zijn begonnen. Inmiddels zijn we heel wat gesprekjes over van alles en nog wat verder. Ook Madelon is heel open over hetgeen wat ze meemaakt. Eerst haar burn-out, maar nu ook al een tijdje over haar afvalproces en haar astma. Daarnaast deelde ze voor corona veel over op pad gaan en reizen. Al met al een blog met veel verschillende onderwerpen, maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

 

It’s about health

Ik had het net al even over eten, maar wil je nu echt even wegzwijmelen bij eten en ook nog eens gezond eten? Dan moet je even op de blog van Nannique kijken. Toen ik veel bezig was met sporten en gezond eten kwam ik bij haar uit en ook al ligt daar mijn focus niet meer ik volg It’s about health nog graag. Naast blogs over voeding en sport deelt Nannique ook persoonlijke verhalen, hotspots, artikelen over lifestyle en reviews.

 

Jennie from the blog

Voor de meeste mensen die veel blogs lezen of zelf bloggen is dit wel een bekende naam. In 2010 is zij begonnen met bloggen en nog steeds is ze actief. Haar foto’s zijn ontzettend mooi en de locatie waar ze woont zullen veel mensen weg van zijn, namelijk in haar eigen boshuisje. Ook haar hond Cody komt voorbij in de blogs en sinds kort vlogt ze ook! De onderwerpen waar Jennie over blogt zijn slow living, groen leven, persoonlijke ontwikkeling en veganisme.

 

Mira Tells

Mira haar blogs heb ik regelmatig toegepast als het gaat om bloggen en ondernemen. Maar ook haar lifestyle artikelen zijn al regelmatig door mij aangeklikt. Nu moet ik eerlijk zeggen dat Mira voor mij ook wel een special plekje heeft. Ik heb bij haar het groeitraject gevolg en heb daar zoveel uitgehaald. Naast bloggen over ondernemen, bloggen en lifestyle schrijft Mira ook over make-up en beauty.

 

The life factory

The life factory is een blog die ik niet eens zo heel lang geleden heb ontdekt. Dit is overigens ook de enige Belgische blog die ik volg, maar daar merk je met lezen en alles niks van. Het enige dat je niet moet vergeten is om  .be in te typen in plaats van .nl 😉 Zoals ze zelf zegt gaat haar blog over geïnspireerd leven. Je vind er voornamelijk lifestyle artikelen, maar ook DIY’s en recepten.

 

Dat waren mijn favoriete blogs om te volgen, genoeg te lezen dus de komende tijd.
Welke blogs lees jij graag?

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

2 reacties

  1. Xiana op 4 december 2020 om 10:53

    Leuke nieuwe inspiratie! Mira Tells volgde ik zelf ook al. Yaika Tak heeft een leuke blog met artikelen waar ik me wel in kan vinden. Ik vind het leuk om blogs te lezen om zelf wat nieuwe inspiratie op te doen.

    • Liefslinne op 4 december 2020 om 11:57

      Super leuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.