Hulp nodig?

Website ontwerpen

Je wilt graag een website maken, maar waar moet je beginnen?
Wat werkt het beste op psychologisch gebied, wat ziet er netjes en overzichtelijk uit en vooral wat werkt goed voor google? Ik wil je hierbij graag helpen.
We bespreken samen wat je wil uitstralen met je bedrijf en op basis van een klein onderzoek ontwerp ik een website die past bij jouw bedrijf en die aansluit bij de SEO-voorwaarden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Content beheer

Heel leuk z'n eigen business, maar content onderhouden is toch teveel werk of niet jouw ding. Dat kan! Gelukkig kan ik dit ook voor je doen. Dit scheelt jouw kostbare tijd.

De mogelijkheden qua content beheer zijn; het schrijven van blogs, Instagram-beheer en/of het plaatsen van content op Facebook en Pinterest.
(Bij alle Social media accounts zit advertising er niet bij in.)

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Logo - Huisstijl - CV - visitekaartje en andere ontwerp opdrachten

Wil je heel graag een Logo/huisstijl/CV/visitekaartje of een ander product ontwerpen, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Dan kan ik dit voor je uit handen nemen! Door middel van een gesprek wordt het het ontwerp op jouw of jouw bedrijf  afgestemd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Begeleidings traject

Zou je graag willen beginnen met het opzetten van je eigen blog, Instagram account of webshop, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat je allemaal moet regelen en waar je rekening mee moet houden?

Tijdens het begeleidingstraject kijken we hier samen naar. Samen zetten we jou business op gedurende een traject van ongeveer zes weken.

Benieuwd naar de de mogelijkheden?

Meer informatie

Begeleidingsgesprek

Loop je even vast in je werk, maar is een begeleidingstraject wel wat veel van het goede dan kunnen we ook een begeleidingsgesprek in plannen. Hierbij plannen we online een gesprek van een uur in waarin je mij allemaal vragen kan stellen.

Alle informatie die we bespreken krijg je achteraf via een PDF opgestuurd, waardoor je alles nog even kan nalezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie

Brand Fotografie

Je herkent het misschien wel…

Je bent bezig met het vormgeven van een website, blogpost of social media post en je wilt graag een stockfoto die past bij het stukje tekst en jouw bedrijf.

Ik bied de mogelijkheid om samen te kijken naar een bundel foto’s die passen bij jouw bedrijf. op deze manier heb je altijd een map vol foto's die passen bij de content van jouw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer informatie