Deze ziekte heeft mij sterker gemaakt

Ik sta in een tijdschrift! ‘Deze ziekte heeft mij sterker gemaakt’

Een paar maanden geleden werd er met een van de redacteurs van het blad Fashionchick girls contact met mij opgenomen. Ze wilde graag een artikel over mij maken. Woensdag 27 maart kwam het tijdschrift uit en gisteren lag er een bewijsexemplaar van het tijdschrift bij mij op de mat. De titel van het artikel is ‘Deze ziekte heeft mij sterker gemaakt’ en dat zegt eigenlijk al precies waar dit artikel over gaat. Benieuwd naar het hele artikel?

Door op de afbeelding te klikken, kan je ‘deze ziekte heeft mij sterker gemaakt’ helemaal lezen.

Deze ziekte heeft mij sterker gemaakt

Wil je graag meer weten over een afweerstoornis? Lees dan het artikel ‘Wat is een afweerstoornis?’.

Liefs Linne ♥

 

4 reacties

 1. nicole op 19 juni 2019 om 11:05

  Wat bijzonder en leuk dat je in een tijdschrift kwam met je verhaal! En mooi hoe je je ziekte hebt kunnen ombuigen naar iets positiefs.

  • Liefslinne op 21 juni 2019 om 11:16

   Dankjewel Nicole!

 2. Céline op 13 mei 2019 om 16:27

  Wat een goed artikel! Ik kamp ook met een chronische ziekte en het is waar wat je zegt. De diagnose hielp mij om mijzelf beter te leren kennen en ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat ik sterker in mijn schoenen sta dan voordien.

  • Liefslinne op 13 mei 2019 om 18:05

   Wauw wat goed om te horen! Mag ik vragen welke chronische ziekte jij hebt?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.