herfstshoot

Mijn week in foto’s #21 – De Veggie McKroket uitproberen en de herfstshoot met Beeld by Sara

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week had ik een productieve week, ging ik foto’s maken met Beeld by Sara voor de herfstshoot, probeerde ik de veggie McKroket uit en ging ik aan de slag met mijn kamer. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Fysio spoed afspraak

Mijn maandag begon wat turbulent, iets in privésfeer combineren met werken en een lichaam dat niet helemaal meewerkt. Gelukkig lukte het om om 11.00 de draad alsnog op te pakken en uiteindelijk begon mijn week toch goed. Ik deed een vreugdedansje toen ik een spoedafspraak bij de fysio kreeg. Ik bleek die middag al om 16.00 terecht te kunnen. Verder motiveerde Lucky mij om door te werken toen hij bij mij op het bureau kwam liggen.

 

subcutaan prikken

Dinsdag had ik een productieve dag. Ik werkte de volle uren aan mijn stage en had allemaal leuke reels ideeën waarmee ik daarna gelijk aan de slag ben gegaan. In totaal heb ik er vier kunnen opnemen. Het prikken ’s avonds was een iets minder groot succes. Ik prik drie keer per week subcutaan en heb het een tijdje geleden dankzij een aantal tips van volgers weer weten op te pakken. Wat er deze keer precies mis ging geen idee, maar ik heb in totaal drie keer moeten prikken voordat het lukte. Een halfuur later lag ik toch wel een beetje trots in bed, normaal had ik het namelijk na de eerste keer proberen gelaten voor wat het was. Ik keek nog even naar de Amerikaanse verkiezingen en ben uiteindelijk gaan slapen.

Woensdag was een vol dagje. Ik had stage en had in de middag een afspraak gepland staan. Een uurtje rijden en daarom reed Timon. Rijden is voor de slijmbeursontsteking in mijn heup een flinke pijntrigger. We hadden de grootste lol met z’n twee in de auto en op de terugweg probeerde we de Veggie McKroket uit die ik echt iedereen kan aanraden. De vulling ziet er anders uit, maar de McKroket en Veggie McKroket smaken vind ik hetzelfde. Terwijl de Veggie McNuggets wel echt verschillen van de echte. 

’s Avonds was ik helemaal kapot en is Timon eerder dan normaal naar huis gegaan. Ik heb lekker in bad gelegen en ben vroeg naar bed gegaan. Slapen ging wat lastig door de pijn en pijnstilling innemen gaat lastig omdat mijn maag daar slecht op reageert dus daar heb ik later die week de huisarts voor gebeld, waardoor ik nu andere pijnstilling heb.

Donderdag was het tijd om te flexwerken en had ik wonder boven wonder weer een productieve dag. De productieve dagen zijn met het thuiswerken best zeldzaam hier. Gelukkig kon ik dus veel werk verzetten. Nina kwam flexwerken en om 16.00 werden de laptops dichtgeklapt. Daarna heb ik geprikt, normaal doe ik dit in de avond pas, maar Nina en ik kwamen op het idee om samen naar de IKEA te gaan. 

Aangezien de IKEA al om 19.30 sloot moesten we vroeg gaan en ik kan het iedereen aanraden om rond een uurtje of 18.00 te gaan want het was zooo lekker rustig! Ik kocht de nodige spullen voor mijn kamer, zodat ik dit weekend aan de slag kon gaan met het restylen van mijn kamer. Daarna zijn we naar Nina haar huis gegaan en hebben we haar kamer opnieuw ingedeeld. Mijn beste vriend die avond was toch wel de fancy stofzuiger die ze bij haar thuis hadden. (Voor iedereen die het niet weet, schoonmaken en opruimen vind ik heel satisfying). 

 

herfstshoot

Deze week was ook de herfstshoot met Sara. Ik heb de foto’s al ontvangen en ze zijn echt heel mooi geworden. We hadden net als de vorige keren ook weer zoveel lol met z’n twee. Sara is zes jaar ouder als ik en voorheen had ik altijd shoots in studio’s en met oudere mensen (oké oud… mensen rond de 50). Om zo met iemand een band op te bouwen en op pad te gaan doet mij steeds weer goed.

Vrijdag was niet zo’n bijzonder dagje. Mijn concentratie was wat minder en ik deed rond 15.30 een vreugdedansje omdat ik weekend had. Een weekend met weinig plannen. Ik wilde graag wat dingen doen voor mijn kamer, blogs schrijven, naar het bos en heel veel op de bank liggen. Alleen het bos is uiteindelijk niet gelukt, maar met de rest is het helemaal goedgekomen. 

 

Kamer restylen

Binnenkort deel ik een blog over hoe mijn kamer is geworden dus de foto’s daarvan houden jullie nog even te goed, hier heb je wel alvast een leuke sfeerimpressie van het boren wat we zaterdag aan het doen waren. Het weekend was fijn. We deden waar we zin in hadden en alles liep zo gemoedelijk. 

Ik weet dat er lezers zijn die elke week de weekblogs lezen. Met The Masked Singer hadden we weer een 100% score. De vlinder had ik vanaf het eerste nummer die zij zong al goed en iedereen zei steeds nee dat kan niet dus je had mijn gezicht moeten zien toen het wel zo was. De kameleon hadden we die avond pas door, maar dus wel goed!

Dat was het voor afgelopen week! Deze week ga ik verder met mijn kamer en zal ik een bezoekje brengen aan een kringloopwinkel in Doetinchem, de bedoeling is om een nieuw spel uit te proberen en verder zal stage afgewisseld worden met ontspanning. Maak er een mooie week van en tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.