Op dit moment heb ik twee keer per week fysiotherapie. Ik heb last van Hyperlaxiteit en bij fysiotherapie train ik mijn spieren zo dat ze sterker worden, dit zorgt ervoor, dat ik minder last heb/krijg van mijn gewrichten. Inmiddels weten veel mensen dat ik goed ben in het over mijn grenzen heen gaan, ook mijn fysiotherapeut. Ik wil doorgaan en achteraf de schade bekijken. Vaak is het een tegenvaller, omdat ik dan nog minder kan, dan dat ik denk en wil. Hierdoor bouw ik vaak emoties op en soms als het dan echt te veel wordt komt het er allemaal uit. Ik ben dan boos op mezelf. Ik hoorde dat we op school die week een duurloop zouden hebben, natuurlijk moest ik eerst even vragen of ik dit überhaupt wel mocht doen.  Mijn fysiotherapeut zag op dat moment geen reden om het niet te doen. En ik kreeg toestemming. Nou je had me moeten horen… Afgelopen week hadden we dan die duurloop, 12 minuten hardlopen. En als je mij twee weken geleden had gezegd dat ik mee zou doen had ik je verbaast aangekeken, nIMG_2217iet alleen mij, maar ook andere mensen. En ik ben iemand en die wil dan bewijzen dat ik het wel kan! … Maar raad eens.. Ja! Ik heb het gedaan. En ik kan zelfs zeggen dat het goed ging. In 12 minuten heb ik 2150 meter gelopen. Ik ben gewoon zo blij dat ik dit heb gedaan, het is gewoon weer een stapje verder. Ik liep met een glimlach van oor tot oor. En natuurlijk heb ik gemerkt dat het een aanslag was op mijn lichaam. De drie uur erna heel duizelig en dezelfde en volgende dag héél moe, maar dat maakt mij niks uit want ik heb het wel gewoon gedaan.

You cannot always wait for the perfect time, sometimes you must dare to jump!

8 reacties

 1. Luuk elfferich op 9 december 2015 om 17:00

  Hoi linne heftig wat er allemaal is gebeurd ik vind het super knap van dit met anderen wil delen en ik wens je heel veel sterkte groetjes luuk

  • Linne op 9 december 2015 om 19:40

   Lieve Luuk,

   Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat jij een berichtje stuurt. Een kerstwens die in vervulling komt. Ik mis jullie nog elke dag. Zo benieuwd hoe groot ben je nu, mis je mij ook, welke schoenmaat heb je inmiddels? Vragen ik me afvraag, omdat jullie zo speciaal zijn en ik jullie zo lang niet heb gezien. Dit bericht is als een medicijn voor mij.

   Liefs en
   Dikke knuffel en kus Linne

   • luuk op 30 december 2015 om 18:45

    IK WENS JULLIE ALVAST EEN GELUKKIG NIEUWJAAR EN NATUUTLIJK
    HEEEEEEL VEEEEL STERKTE

    • Linne op 30 december 2015 om 19:44

     JULLIE OOK!

 2. Antoinette Pelgrom op 15 november 2015 om 19:57

  Wat doe je dat toch super meid! Je bent een toppertje.

 3. Susan op 15 november 2015 om 15:58

  Goed zo Linne!! Knappe prestatie van je. En nu trots zijn op jezelf!

 4. Ilse van Helvoort op 15 november 2015 om 14:32

  Wederom mooi en een duidelijk verhaal. Wat een dametje ben je toch?. Dikke knuffel

  • Linne op 15 november 2015 om 15:32

   ?

Laat een reactie achter