Naar de kringloopwinkel in Almere en 5 jaar samen! - Mijn november 2021

Naar de kringloopwinkel in Almere en 5 jaar samen! – Mijn november 2021

Buiten wordt het nu echt kouder, de zon laat zich steeds minder zien en om 16.00 begint het ook al te schemeren. Het is eind november! Je kan er niet meer omheen. Het afstuderen gaat goed, maar naast het afstuderen heb ik gelukkig nog veel meer gedaan deze maand. Zo zijn we naar de kringloopwinkel geweest in Almere, heb ik een vegetarische pasta uitgeprobeerd bij Happy Italy, hebben we de kerstboom opgezet, zijn we een nachtje naar Vinkeveen geweest en heb ik een kleine/grote mental breakdown gehad. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

 

Beetje ziekjes

Waar ik in oktober en september nog zo blij was dat ik niet ziek was geweest werd ik 01 november ziek en ben ik twee weken lang op en af ziek geweest. Ik heb mij meerdere keren een dag ziek moeten melden. Na twee weken dacht ik wel echt houdt dit nog op? Maar gelukkig werd ik na die twee weken wel weer deels de oude in hoeverre dat kan in de winter. Wat het uiteindelijk was weet ik niet. Met mijn afweerstoornis kan het maar zo zijn dat ik wat onder de leden had, iets anders dan corona, en ik het niet door heb gehad naast dat ik mij beroerd voelde.

 

Kringloopwinkel Almere

Gelukkig heb ik in november ook een aantal hele leuke dingen gedaan. Zo ben ik samen met mijn zus een dagje naar een aantal kringloopwinkels bij haar in de buurt geweest. Ze woont in de buurt van Almere, ongeveer een uur van ons vandaag. Een omgeving waar ik niet vaak kom, maar we hebben echt hele leuke dingetjes gekocht bij de kringloopwinkel in Almere en vooral een hele gezellige middag gehad. We zijn naar kringloopwinkel Rataplan Almere stad, Rataplan Almere buiten en kringloop Huizen geweest. Alle drie hele nette en mooie kringlopen! Een van de spullen die ik heb gekocht bij de kringloopwinkel in Almere was de pot die je hieronder op de foto ziet. Deze was al helemaal zo, ik heb er alleen nog lampjes bij in gedaan! Kringloopwinkel Almere

 

De veggie menukaart van happy Italy

November was ook een maand waarin ik regelmatig uiteten ben geweest. Of nou ja, regelmatig. Twee keer. Een keer bij Happy Italy waar ik de veggie polo e Limone heb gehad! Het is al even geleden dat ik bij Happy Italy gegeten had, maar het smaakte net zo lekker. De veggie kipstukjes vond ik heel iets minder, maar ik moet zeggen dat kwam ook omdat er wel heel veel bij mijn pasta zaten. Dus misschien dat ik hem de volgende keer zonder kipstukjes zou bestellen.

 

Tweede keer ongesteld

Er komt nog een uitgebreide ontpillen update deel 2 aan, maar in de maand november ben ik voor de tweede keer ongesteld geworden. Dit keer zaten er 9 weken tussen. (De vorige keer 11 weken). Ik ben dus stiekem wel heel benieuwd of dat ik nu weer rond 9 weken uit ga komen of dat het nog minder weken zullen worden. Uiteindelijk hoop ik wel echt op 4/5 weken te gaan zitten. Want in eerste instantie zou je denken oh fijn zo weinig ongesteld zijn, maar ik maak me toch enige zorgen als het zich zo doorzet.

 

Kerstboom opzetten

Afgelopen maand hebben we de kerstboom weer opgezet! Ik ben een echte kerstfan en waar ik afgelopen jaren moest smeken of de kerstboom al opgezet mocht worden kwam ons mam er dit jaar zelf al mee. Lucky is er uiteraard al mee aan de haal gegaan, maar gelukkig hebben we de kerstballen aan de onderkant van de boom minimaal gehouden en valt het dus nog wel mee hoeveel kerstballen hij er al uit heeft gehaald.

 

E-reader gekocht

Nadat ik van de zomer verslaafd ben geraakt aan lezen, en dan voornamelijk Bridgerton boeken heb ik besloten toch een e-reader aan te schaffen. Mijn handen begonnen al snel zeer te doen van het vasthouden van de dikke boeken en aangezien ik meer wil gaan lezen loont het zich vanzelf. Van tevoren heb ik wat research gedaan en ben ik uitgekomen bij de Kobo Clara. Dus toen er met black friday een leuke actie was heb ik hem besteld! Inmiddels ben ik begonnen aan mijn eerste boek op de e-reader, namelijk de boekenserie Virgin River.

 

Leuke winacties gewonnen

Heel af en toe doe ik mee aan winacties. Zo ga ik soms wat winacties af en in november deed ik er toevallig aan een paar mee. Twee won ik er! En ondanks dat ik een mens ben die vooral houdt van gezelligheid en samen zijn zorgden deze twee winacties ook zeker voor een heel blij gezicht. Dus toen ik in mijn foto’s keek om te kijken wat ik in november allemaal heb gedaan en de foto’s van de pakketjes voorbij zag komen, dacht ik ja! Die horen er wel bij deze maand.

 

Mental breakdown, even klaar met stage

Achteraf gezien was november helemaal niet zo’n zware en lastige maand, maar er gebeurde wel veel. De nieuwe maatregelen, maar ook naasten die corona opliepen en natuurlijk het afstuderen. Dit alles zorgde ervoor dat ik er even doorheen zat. Ruim een week was het mij teveel. Liep ik op mijn tenen. En was ik emotioneel nogal onstabiel. Gelukkig voel ik mij inmiddels wel weer een stuk beter!

 

Weekendje Vinkeveen

Afgelopen weekend waren Timon en ik 5 jaar samen en dat vierden we met een nachtje weg. Het was zo fijn om er echt even samen op uit te zijn. We sliepen in de buurt van Vinkeveen en hebben de omgeving verkend, zijn op de laatste dag dat het kon nog uiteten geweest en hebben nog wat gewinkeld! We hadden zo genoten dat ik op de terugweg zelfs even een traantje moest laten, omdat ik zo had genoten en het jammer vond dat het weer voorbij was. Ik heb dat al van kleins af aan dat ik ergens zo naartoe kan werken dat ik daarna verdrietig ben dat het voorbij is en ook echt even om moet schakelen. Gelukkig zei Timon al, er gaan nog veel meer van dit soort mooie dagen komen waarop we 6, 7 of misschien wel 10 jaar samen zijn.

 

Blog recap

De afgelopen maand zijn er ook een aantal hele toffe blogs online gekomen die ik graag nog even met je deel:

 

Dat was hem voor deze maand. Op naar december!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten en is ook geen onderdeel van een betaalde samenwerking.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.