Gezondheidsupdate; De emmer was leeg

De afgelopen weken was ik druk, heel druk… Wat er uiteindelijk voor zorgde dat de emmer met energie gewoon leeg was en ik echt even rust moest nemen..  Vorige week liet ik op mijn Instagram al even weten dat ik mijn blog even op een lager pitje had staan vanwege mijn energielevel en inmiddels ben ik weer helemaal beter! Morgen komt er zelfs al een nieuw artikel online over de up’s en downs in het leven.
Ik heb regelmatig een dm gehad of het al beter met mij ging, vandaag laat ik jullie weten wat er de afgelopen twee weken allemaal is gebeurd….

Volg je liefslinne nog niet op Instagram? Volg mij gemakkelijk via de sitebalk hiernaast

 

Migraine aanval en plezier

Het is 25 april en plotseling heb ik last van een migraine aanval en dat terwijl ik die dag erop, 26 april, een grote deadline had. Alles wat ik nog aan energie had gooide ik er die vrijdagochtend nog in voor de deadline.
Om te vieren dat ik dan ook vakantie had en om te ontspannen ging ik met een vriendin lunchen in de stad. Zaterdags gingen we eropuit met de muziekvereniging en ik merkte al dat mijn lichaam toch een aardige klap had gehad, gelukkig speelde we een show overdag en kon ik ‘s avonds op de bank ploffen. Zondag en maandag lag ik beide dagen de hele dag op de bank. Ik moest echt even bijtanken.

Aan het begin van vakanties ben ik altijd even ziek, omdat ik dan echt tot rust kom. Daarom stond ik er niet van te kijken dat ik twee dagen echt even rust moest pakken.

Ik voelde me overduidelijk beter dus dinsdag genoten ik en mijn vriend van een dagje apenheul. Wat een schattige beestjes (??). Thuis keken we de film the greatest showman, van de muziek waren we al een lange tijd weg en nu ook van de film. Zeker een aanrader om een keer te kijken! 

 

Toch echt ziek

Woensdags zouden we samen even gaan oppassen, maar wat voelde ik mij beroerd ik lag alleenmaar op de bank en eenmaal thuis ging ik slapen.
Donderdag was niet heel anders, ik besloot ‘s avonds wel even naar de muziekvereniging te gaan, want tja de mentale gezondheid wilt ook wat. Vrijdag was de energie emmer dan echt leeg en dacht mijn lichaam koorts aan te gaan maken. Dit krijg ik wel vaker als ik te moe ben, dus ik ben het gewend.

Zaterdag deed ik niet anders en zondag ging ik nog even met mijn vriend en ouders lunchen met mijn zus en haar vriend, omdat mijn zus vrijdags jarig was geweest. Het ging mij goed af en ik had het idee dat ik aan de betere hand was.
Alleen in de avond kregen wij telefoon dat het niet goed ging met mijn opa, uiteindelijk zaten we tot laat bij hem en was de hele emmer met energie in een klap weer leeg. 

 

Weer beter!

Maandag heb ik de tijd genomen om bij te tanken en gelukkig was dat genoeg. Yeaah! Gelukkig heb ik vanaf dat moment de draad aardig weer op kunnen pakken. Overdag deed ik gewoon mijn ding en ‘S middags sliep ik wat bij.
Vrijdag heb ik mijn infuus gehad en ik zie het als een kans om weer door te pakken en niet te blijven hangen in het ziek zijn. 

 

Over anderhalve week heb ik weer een controle staan in het Radboud, tegen die tijd stel ik jullie daarover op de hoogte en het bloggen pak ik gewoon weer lekker op, want jeetje dat heb ik gemist!

 

Liefs Linne ♥

 

17 reacties

 1. Mandy op 14 mei 2019 om 20:42

  Pff.. wat vervelend dat je zo ziek was, gelukkig gaat het nu weer beter! Gun jezelf rust 🙂

 2. Rory op 14 mei 2019 om 17:29

  Wat naar. Het klinkt ook echt alsof het wel heel veel was allemaal in een keer. Ik kan mij van vroeger ook nog herinneren dat ik hard werkte het hele jaar door. En dan net in die ene week (of twee weken) vakantie was het altijd raak: ziek. Natuurlijk – zie ik nu – had dat te maken met het veel te druk hebben en dan is het eigenlijk niet zo gek dat in de ‘rust-stand’ alles eruit komt. Maar toch. Ik ben blij dat in jouw geval (en ik besef heel goed dat dat een heel andere situatie is) het nu weer wat beter gaat.

 3. Romy op 14 mei 2019 om 08:58

  Wat fijn dat je je nu weer wat beter voelt! Gek eigenlijk dat we onszelf tot het uiterste pushen en weten dat we daar uiteindelijk ziek van gaan worden wanneer we even rust nemen. En vervolgens het de volgende keer weer precies op dezelfde manier aanpakken.

 4. An op 14 mei 2019 om 05:41

  Heb dit ook gehad en ken nu beter mijn grenzen. Belangrijk is om af en toe op de pauzeknop te drukken. Dat recht heb je!

 5. Balou op 13 mei 2019 om 19:10

  Gelukkig ben je weer beter, optijd je rust nemen is zo belangrijk?

 6. Manon op 13 mei 2019 om 16:48

  Ik ben ook noodgedwongen even gestopt met bloggen. Vervelend als gezondheid in de weg zit.

  • Liefslinne op 13 mei 2019 om 17:53

   Vervelend! Ik las over je spierziekte, chronisch ziek zijn en bloggen is soms een hele uitdaging, maar ook super fijn!

  • Lydua op 14 mei 2019 om 21:40

   Chronisch ziek en toch zoveel
   Mogelijk doen wanneer je je daar goed genoeg voor voelt. Respect linne. En jij dus ook af en toe een cementmolen in je hoofd. Echt klote he
   Sterkte ?

 7. Melissa op 13 mei 2019 om 16:06

  Ik weet hoe je voelt. Zit zelf in een lichamelijke burnout dus pak ook zoveel rust

  • Liefslinne op 13 mei 2019 om 17:52

   Ochjee, burnout dat is heftig. Inderdaad goed je rust pakken!

 8. Reisblog van Manon Ruitenberg op 13 mei 2019 om 15:17

  Soms moet je gewoon even op onhold om later weer verder te kunnen.

 9. Wanda op 13 mei 2019 om 14:56

  Wat vervelend joh dat je elke vakantie aan het begin zo ziek bent. Gelukkig gaat het zo te lezen nu weer een stuk beter met je!

 10. Melanie Hoogvliet op 13 mei 2019 om 14:38

  Bijtanken is zo belangrijk ik kan echt niet zonder

 11. Jouvence.nl op 13 mei 2019 om 13:16

  Wat vervelend dat je zo ziek was, gelukkig gaat het nu weer wat beter. Blijft lastig zo’n chronische ziekte waarbij je elke dag opstaat zonder te weten hoe je je voelt/hoe het gaat. The Greatest Showman is echt een geweldig mooie film!

  • Liefslinne op 13 mei 2019 om 13:58

   Precies wat jij zegt dat is het, het kan elke dag, maar zelfs elk uur verschillen :). Wat grappig dat je de greatest showman ook hebt gezien, gelukkig komt er een deel twee!

 12. Caroline op 13 mei 2019 om 12:04

  Bijtanken en je batterij opladen is zoooooo belangrijk!

  • Liefslinne op 13 mei 2019 om 13:57

   Haha precies Caroline, gelukkig ben ik er nu weer helemaal bovenop

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.