De draad weer oppakken

Waarom het een tijdje stil was vanuit mijn kant… – (gezondheids)update

Daar ben ik weer. Na 5 hele weken 😉 Ik kreeg verschillende berichten waarom er niks meer online kwam op liefslinne.nl en waarom ik minder stories plaatste en waarom het dus even heel stil was vanuit mij. Vandaag geef ik een kleine (gezondheids)update… Sinds zes weken is mijn studie weer begonnen na 8 mooie weken vakantie. Het was raar om van weinig doen in een week weer vol aan de slag te gaan en ik moest dit jaar dan ook echt even inkomen.

 

Minor positieve psychologie en technologie

Precies zes weken geleden begon ik aan de minor positieve psychologie en technologie in Deventer. Een minor die goed aansluit bij mijn ambitie om als interaction designer te kunnen helpen in zorgsituaties. Nu is Deventer voor mij van deur tot deur nog 1,5 uur en is reizen voor mij heel erg vermoeiend. Dit betekend dat ik gemiddeld 20 uur weg ben voor school in de week. Daarnaast werk ik thuis veel aan verslagen en was het in het begin allemaal even zoeken, omdat het bij het Saxion net iets anders werkt allemaal als bij de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Er moet veel thuis gebeuren en dat allemaal op orde krijgen was even wennen en zoeken. Een hoop discipline en soms stiekem een uurtje Netflix verder en ik heb mijn draai gevonden. School check!

 

Aantal kleine obstakels op de weg

Alleen in die zes weken gebeurde er meer dan de draai zoeken in school. Ik kreeg een kleine luchtweg infectie te pakken, wat betekend slapen, slapen en nog is slapen. Afgelopen week ben ik ook weer ziek geweest, ik had koorts, slapjes, beroerd en sliep heel heel veel. Nu moet moet ik zeggen dat de R weer in de maand zit en ik had al wel zag aankomen, maar het maakt het iets lastiger om alles bij te houden.

Gelukkig gaat het verder goed met mijn gezondheid! Vanwege heftige exces uitslag die ontstond door een tekort aan interferon gamma (een stofje die mijn afweersysteem te weinig aanmaakt). Om dit te behandelen heb ik zalfjes en interferon gamma spuiten gekregen en ik heb het idee dat ze aanslaan! Over een maand heb ik een controle staan en dan weet ik weer meer. Verder heb ik nog altijd sinds maart geen antibiotica hoeven te gebruiken. De jaarlijkse botdichtheidsmeeting viel tegen, maar omdat ze nog verder onderzoek doen naar hoe dat kan wil ik er nog niet teveel over kwijt en deel ik het graag als ik zelf ook weer meer informatie heb.

 

Bloggen is meer als teksten schrijven…

Nu zie ik het bloggen niet zo zeer als iets wat ik moet bijhouden, maar wat ik gewoon heel leuk vind om te doen. Daarom besloot ik ook gewoon door te gaan, maar de artikelen even niet online te gooien. Veel mensen weten het niet, behalve de bloggers die dit lezen 😉 , maar er komt zoveel meer bij het bloggen kijken dan een “verhaaltje” typen. Denk aan google seo, instellingen voor de blogpost, foto’s bewerken, etc. Dit extra regelwerk zag ik soms door het niet lekker zijn en mijn draai met school niet kunnen vinden zo tegen op dat ik het besloot leuk te houden en het te laten bij het schrijven.

Inmiddels begon het allemaal weer te kriebelen en miste ik het eigenlijk wel, dus ik besloot langzaam de draad op te pakken met het bloggen en het is gelukt! Dit is de eerste blogpost, maar morgen komt er een blogpost online die ik schreef in de periode dat ik even zoekende was en dat ik dacht, dit hebben vast meer mensen en ik deed research en wat bleek, ik was niet de enige. So I’m back en langzaam zullen alle blogposts online komen!

 

Go met de flow

Maar waarom was het dan ook zo stil op instagram? Steeds dacht ik dat ik mijn draai had gevonden en dan was het weer een langere tijd stil. Wil ik nu zeggen dat ik de draai helemaal heb gevonden na vijf weken? Ik denk het… Maar ik kan het niet beloven, uiteraard als het anders loopt dan laat ik dat weten op instagram en anders gaan we gewoon door met de flow ;).

Ik heb geluisterd naar mijn lichaam en dat was het belangrijkste.

Heb je vragen of herken je jezelf in het feit dat je er ook zo lang over kan doen om je draai te vinden als je complete dagen, tijden en weken veranderden. Let me know in de comments!

Tot snel!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.