datenight

Datenight en is het dan eindelijk lente? – Weekblog 36

Deze week waren timon en ik een weekje alleen thuis. Mijn ouders hebben ook vakantie en gingen er even samen op uit. Daarnaast is mijn zus twee weken geleden verhuisd en kon er nog geklust worden in het huis. Zij waren dus in het midden van het land en wij brachten de tijd samen thuis door. Zo hadden we een datenight, werd er gewerkt en heel veel serie gekeken. Persoonlijk vond ik het wel even lekker. En dat weten mijn ouders ook 😉
Samen hebben we rustig aan gedaan en in deze weekblog deel ik meer over deze week!

 

Vinted

Afgelopen week ging ik weer aan de slag met een aantal spullen en kledingstukken die ik had verzameld. Meestal als ik iets tegenkom in huis leg ik dat op een plek neer en als de stapel dan te groot wordt zet ik hetgeen wat er ligt weer op Vinted. Dit keer liep het rap en had ik binnen 24 uur 8 pakketjes. Deze hebben we zaterdagochtend gelijk even weggebracht.

 

Fysio

 

Fysio

Elke vier tot zes weken heb ik fysiotherapie en zo ook afgelopen week. Dit keer wel bij een andere fysio, aangezien mijn eigen fysio met zwangerschapsverlof is gegaan. Ik zit nu sinds drie maanden bij deze ‘nieuwe’ fysiopraktijk en ik moet zeggen, het bevalt mij goed. Nog steeds ben ik wel zoekende omdat mijn kracht nog altijd afneemt door het niet sporten, maar daar komt binnenkort hopelijk verandering in als ik het sporten weer een beetje ga oppakken.
Persoonlijk merk ik dat ik het thuis sporten lastig vind om vol te houden en nu ook weer op te pakken, dus als de sportscholen open gaan ga ik daar weer aan de slag om alle spieren wat sterker te krijgen en dus ook mijn hypermobiliteit en osteoporose te helpen.

 

Datenight

Omdat Timon en ik deze week alleen waren en hij daarnaast ook vakantie had besloten we een avondje datenight te doen. Dit doen we eens in de zoveel tijd. Samen hebben we wat uitgebreider gegeten dan normaal, deden we Ticket to ride Europe en zijn we daarna samen op de bank gaan liggen en keken we I can see your Voice. Eerst was ik niet zo’n fan van het programma, maar sinds een tijdje ben ik verkocht en kijk ik dat elke donderdagavond. Heel bijzonder was onze datenight niet, maar het was wel fijn om echt even met z’n tweeën te zijn en niet bezig te zijn met werk of andere dingen.

 

Kaarten van de drukker

Afgelopen vrijdag kwamen de eerste kaarten van de drukker binnen. Deze week komen er namelijk acht nieuwe kaarten online op Studio Liefs Linne. Met deze kaarten ben ik de afgelopen weken druk geweest. Het brengt de totale kaartencollectie op 20 stuks. Aankomende week ga ik dan ook aan de slag met het benaderen van bedrijven, zodat mijn kaarten ook in winkels verkocht kunnen gaan worden.
Daarnaast ging ik afgelopen week ook aan de slag met twee persoonlijke kaarten. Ik ben dit er nu naast gaan doen en ik moet zeggen dat het goed bevalt. Aankomende week hoop ik het ook als dienst op Studio Liefs Linne te gaan zetten, maar ben je opzoek naar een persoonlijke kaart dan weet je mij nu ook al wel te vinden 😉

 

Infuus

Naast de fysio had ik deze week ook mijn infuus gepland staan. Persoonlijk zag ik er dit keer ontzettend tegenop. Afgelopen week was zo relaxed en om dan weer in de ziek zijn-modus te duiken was gewoon even confronterend. De afgelopen tijd heb ik sowieso al minder energie en merk ik dat de strijd tussen wat ik wil en wat mijn lichaam kan meer aanwezig is. Ik ga achter de feiten aanlopen en zie tegen veel dingen op omdat het energie kost. In de blog ‘dingen die niemand je verteld als je een chronische ziekte krijgt’ benoemde ik al even dat een chronische ziekte een constante weg zoeken is van acceptatie. Het ene moment is het er en het andere moment ben je weer even zoekende.

 

Eindelijk lente? 

Het weer afgelopen zondag! Ik moet zeggen, ik vond het niet erg. Weken keek ik al uit naar de lente en de zon. Buurkindjes zien rondrennen in korte broeken, de deur die de hele dag open staat, ik kan er wel aan wennen. Is de lente er nu dan eindelijk?;) Daarnaast was het afgelopen zondag ook moederdag! Mijn moeder werd verwend met Happy Socks en chocola van Hemd voor hem.

Dat was hem voor deze week. Ik wens je een hele fijne week, geniet van (waarschijnlijk) een lang weekend en tot volgende week!

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

– Dit blogartikel bevat gekregen producten

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.