stoppen met stage

Mijn week in foto’s #19 – Corona-testen afwachten en stoppen met stage?

Ik deel elke maandag mijn week in foto’s die ik afgelopen week met mijn telefoon heb gemaakt. Deze week was een week vol emoties met achteraf een heel fijn weekeinde. Door een aantal factoren twijfelde ik om te stoppen met mijn stage. Daarnaast zaten we veel thuis in afwachting van corona-testen. Deze week was het ook weer tijd voor het infuus en was het weekend zoals een weekend hoort te zijn, veel bankhangen en doen waar je zin in hebt. Benieuwd hoe het met mij is en hoe mijn week was? Lees dan vooral mee!

 

Stoppen met stage

Maandag was een dag die ik met volle moed begon. Het viel mij al een tijdje op dat ik opzag tegen stagedagen en de weken en dagen al aan het aftellen was. Niet dat ik het zo verschrikkelijk vind, maar ik kon ook niet zeggen dat ik het nou echt naar mijn zin had. Toen was daar ineens de druppel die de emmer deed overlopen.

De afgelopen weken waren geen makkelijke weken. Het moment dat ik de feedback over mijn stageverslag terugkreeg zakte de moed mij in de schoenen. Even had ik geen motivatie om door te gaan en dacht ik na over of ik deze stage en zelfs deze studie nog wel wilde afmaken. Een hoop gesprekjes, huilbuien en andere emoties verder was de rust weer een beetje wedergekeerd. Ik pakte mijn rust en liet het allemaal even op mij af komen. Die dag werden ook mijn vriend en iemand anders in mijn persoonlijke omgeving getest op het coronavirus. We vermoedden dat het geen Corona was, maar uiteraard moest het wel uitgesloten worden. 

De volgende dag was het allemaal weer iets duidelijker in mijn hoofd en heb ik kunnen werken aan mijn stage. Ik heb besloten mijn stage wel voort te zetten. Ik ben al op 1/3e en de mensen met wie ik werk zijn ontzettend lief. De oplossing om nog te wisselen van stage of misschien zelfs te stoppen met de studie is niet de oplossing voor de stress in mijn hoofd. Na vele gesprekjes ben ik samen met begeleiders gaan kijken naar mogelijkheden. Deze mogelijkheden zorgen er gelukkig voor dat ik minder gestrest kijk naar de komende vijf maanden stage.

We wachtten de uitslagen af van de tests van de dag ervoor en terwijl we daarop wachtten werd mijn vader ziek. Zijn temperatuur steeg snel en dus moest ook hij getest worden en hielden wij afstand van hem. Gelukkig kwam in de loop van de dag de test van Timon negatief terug en bleek ook de andere persoon die de dag ervoor getest was negatief te zijn. Waar er een stukje meer zekerheid was, was er ook nog onrust. De uitslag van papa dan maar afwachten…

 

Kerst muziek luisteren

Woensdag was een ‘normaal’ dagje. Ik zat weer op normale tijd achter mijn laptop en werkte aan mijn stage. De deur gingen we niet uit afwachtend op de uitslag. Na stage regelde ik het een en ander voor de blog en daarna ben ik op de bank geploft met een goede film. Mijn vader werd deze dag getest. Gelukkig voelde hij zich al wel weer beter en was zijn temperatuur flink gezakt. 

Donderdag werkte ik aan mijn stage en had ik eigenlijk een shoot gepland staan met Suze, een lieve meid die ik heb leren kennen via Instagram. Omdat de testresultaten er nog niet waren moesten we last minute de fotoshoot toch afzeggen. Gelukkig kwam later die middag alsnog de uitslag en heb ik gezellig met mijn ouders kunnen eten.

Iedereen die getest was in de omgeving was negatief, ik had weer meer rust over hoe ik het wilde aanpakken met stage en het enige wat er nog speelt is de hele situatie met thuiswerken en corona, maar daar loopt iedereen tegenaan. Er was eindelijk ruimte om adem te halen. De rest van de dag was leuk en positief. Ik ontving een cadeaukaart van mijn stage omdat er normaal teamuitjes zijn. Door corona kunnen deze niet doorgaan en hebben ze het geld anders geïnvesteerd. Daarnaast zag ik mijn beste vriendin weer aangezien de tests negatief waren. Inmiddels had ik haar een week niet gezien (wat voor ons heel lang is) en dus kwam ze mijn kant op. Het voelde vertrouwd.

 

Cadeaukaart

Vrijdag stond ik gek genoeg op met een heel rustig gevoel. Ik werkte aan stage en legde het een en ander klaar voor mijn infuus later die ochtend. De verpleegkundige kwam het infuus aanprikken en toen hij weg was plofte ik op de bank. Vrijdag op zaterdag hadden Timon en ik een nachtje met z’n twee. We pasten op Doedel aangezien mijn ouders een hotel hadden geboekt en daar gelukkig heen konden om toch nog een beetje te genieten van hun vakantie. We keken The masked singer, een programma wat we vanaf de eerste aflevering dit jaar samen hebben gekeken en op de app werd er dan ook gespeculeerd wie in welk pak zat. De figuren die eruit gingen deze week hadden we goed! Uiteraard houd ik mijn mond wie dit waren 😉

 

Stoppen met stage

Zaterdag was een ultieme zaterdag. We sliepen uit, ontbeten wat, maakten een wandeling en aangezien het infuus best hard was ingekickt ging ik ‘even’ terug naar bed. Anderhalf uur later kwam Timon boven en je raadt het al, al die tijd had ik geslapen. Daarna heb ik nog wat gewerkt voor de blog en ben ik met een boek op de bank geploft. Ons mam en ik maakten verse soep en met z’n allen keken we later die avond de finale van Wie is de mol? Voor het eerst sinds jaren had ik het goed! Niet dat ik een hoge score had zoals je hierboven kunt zien, maar toch 😉 Verder struinde ik Vinted af naar een vest dat ik al een tijdje wilde en dat was mijn zaterdag eigenlijk wel een beetje.

De rust in de tent is wedergekeerd. Deze week staan er een aantal leuke dingen op de agenda. Zo ga ik twee keer wandelen (is het makkelijkste om de 1,5 meter te hanteren). Een keer ga ik met een goede vriendin die ik door de studie en corona al een tijdje niet heb gezien. De andere keer ga ik met een goede vriend die ik vorig jaar heb leren kennen bij de Minor. Voor de rest zijn er nog geen concrete plannen, maar ik gok dat een avondje badderen en spelletjes spelen onderdeel zullen worden van mijn week. 

Maak er een mooie week van en tot volgende week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

2 reacties

  1. Lianne - huismusjes.nl op 27 oktober 2020 om 21:34

    Fijn dat alle testuitslagen negatief waren! Dat is toch weer een zorg minder 🙂

    • Liefslinne op 28 oktober 2020 om 12:46

      Jaaa heel fijn 🙌🏻

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.