Cadeautips voor vrouwen

Cadeautips voor vrouwen, moeders, zussen en vriendinnen

Is binnenkort je zus, moeder, tante, oma, een goede vriendin of een andere belangrijke vrouw in je leven jarig, of wil je gewoon graag iemand bedanken? Dan kan het bedenken van een cadeautje soms best lastig zijn, daarom heb ik hier een aantal cadeautips voor vrouwen, moeders, zussen en vriendinnen onder elkaar gezet!

 

Chocola

Oke, niet elke vrouw is er fan van maar met chocola kun je niet heel veel fout doen. Aangezien er veel verschillende smaken en soorten zijn is het misschien wel handig om even te kijken waar ze van houd, maar je kan natuurlijk ook altijd meerdere smaken doen!

 

Bad/douche producten

Even een me-time momentje in bad of onder de douche. De meeste vrouwen hebben al aardig wat producten, dus kijk wel even of dat ze er wel op zit te wachten. Maar met een bruisbal, douche schuim of lekkere scrub zit je vaak toch al wel goed.

 

Sieraden

Bij veel vrouwen zit je al snel goed met sieraden. Al verschilt het vaak wel per vrouw wat voor sieraden ze mooi vind. Zo heb je hele minimalistische sieraden, maar ook sieraden die heel erg zwaar zijn en heel erg opvallen. Online is tegenwoordig genoeg te vinden gelukkig, dus kijk gerust even rond. 

Zo heb je de sieraden webshop KAYA Sieraden, dit is een sieraden webshop waar onder andere armbanden, oorbellen en kettingen te koop zijn.

 

Borrelpakket / wijn

Eerder noemde ik al even chocola, maar ook een borrelpakket, wijn of bier vallen soms goed in de smaak. Meestal kan je kant en klare pakketen kopen, maar je kan ze soms bij een winkel ook samen stellen. Doe er een kaartje bij met dat je het samen gezellig gaat opeten of drinken en je bent helemaal klaar!

 

Persoonlijke kaart met kaarthouder

Soms zijn een aantal woorden ook al genoeg. Zet ze op een leuke kaart en doe er eventueel een kaarthouder bij zodat de kaart neergezet kan worden op een leuke plek en het haar doet herinneren aan wat er in de kaart staat. Voor €5 heb je ze al besteld via mijn webshop Studio Liefs Linne ;).

 

Verse thee

Hadden we het al over eten of drinken gehad ;). Volgens mij wel, maar aangezien je daarmee vaak in een goede hoek zit wil ik deze ook nog even noemen. Verse thee. Super leuk om te geven en aangezien er heel veel smaken zijn kan je er ook nog eens leuk mee variëren.

 

Giftvoucher

Weet je nou echt niet welk cadeautje je moet geven dan kan je ook altijd een giftvoucher geven om samen uiteten te gaan of iets anders leuks te gaan doen! Kleine tip 😉 in mijn eigen kaartencollectie zit een kaart ‘Giftvoucher for: ….’ op deze kaart kan je zelf iets leuks zetten.

 

Kaarsen, een diffuser of geurstokjes

De ene vrouw heeft er helemaal niks mee en de andere vrouw vind het heerlijk om een ruimte lekker te hebben ruiken. Kaarsen, een diffuser of geurstokjes zijn hiervoor perfect en ook nog eens heel leuk om te geven!

 

Een leuk spel

Weet je toevallig dat ze dol is op spelletjes dan is het misschien ook leuk om een spel te geven. Je kan daarin gemakkelijk van prijs variëren en dus voor elke prijs is er bijna wel een leuk spel te koop.

 

Een boek

Misschien is degene voor wie jij een cadeau zoekt een echte boekenworm dan is de keuze al snel gemaakt misschien, maar ook als die persoon niet echt een boekenworm is dan is een boek misschien toch een leuke optie. Is die persoon misschien bezig met ondernemen? Dan is een boek daarvoor heel leuk. Er zijn ook bucketlist boeken, kookboeken, reis boeken en ga zo maar door. Wie weet zit daar iets tussen! 😉 

Dat waren alle cadeautips voor vrouwen! Hopelijk zit er iets tussen en kan je iemand gaan verrassen.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

2 reacties

  1. Roos op 17 juni 2021 om 20:44

    Heb je ook cadeautips voor mannen? Ik vind dat altijd zooo lastig om iets voor een man te kopen.

    • Liefslinne op 18 juni 2021 om 13:16

      Ik zal er eens naar gaan kijken 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.