Happy new year

Bye 2020, hello 2021 – Happy new year

Eerlijk is eerlijk. Ik heb geen idee waar ik moet beginnen. Een cliché blog heb ik echt geen zin in. Elk jaar kent diepe dalen en grote hoogtepunten. Dat 2020 niet het jaar is geworden waar ik op had gehoopt kunnen jullie denk ik zelf ook wel invullen, dat geldt namelijk voor zoveel mensen. 

2020 heb ik echt als een rollercoaster ervaren. Normaal gesproken heb ik in een jaar verschillende momenten waarop ik denk ‘Ik heb het allemaal op de rit.’ Ik zeg je eerlijk, er waren weinig van dat soort momenten dit jaar. Ik was wel vaak oké en gelukkig, maar er was altijd zo’n onderbuik gevoel met onrust dat bleef. 

Ik weet niet of mensen de meme die hieronder geciteerd staat op Instagram en Facebook voorbij hebben zien komen maar dit beschrijft precies hoe ik mij regelmatig voelde. 

“The ups en downs of a pandemic. One day you’re loving your bubble, doing work outs, eating banana bread and going for long walks and the next you’re crying, drinking gin for breakfast and missing people you don’t even like.”

Mentaal vond ik het een zwaar jaar, er gebeurde veel. Studeren heb ik nog nooit zo lastig gevonden en ik heb mij nog nooit zo alleen gevoeld als dit jaar. Fysiek waren er ook kleine obstakels zoals mijn aanhoudende slijmbeursontsteking.

 

Duurzaam leven

 

Toch wil ik het zeker niet allemaal negatief houden 😉 want ja dit was niet mijn jaar, maar er waren ook zoveel mooie hoogtepunten en die deel ik graag met je.

 • In februari behaalde ik mijn minor positieve psychologie en technologie
 • Ook behaalde ik in februari de 1000 volgers op Instagram
 • In februari vierde ik drie dagen carnaval, iets wat ik twee jaar geleden, toen ik met carnaval mijn eerste infuus kreeg, nooit had kunnen voorstellen
 • In maart werd ik 20 jaar en ondanks dat het een gekke verjaardag was, was het er een om nooit te vergeten. Ik kreeg zo ontzettend veel liefde toegestuurd waardoor ik echt een fijne dag had
 • In de eerste lockdown van maart tot en met april waren de dingen die daarvoor zo normaal waren, zo fijn. Wijntjes drinken in de zon nadat ik Nina 1,5 maand niet had gezien. Thuis een driegangenmenu eten, koningsdag met z’n allen thuis vieren, pizza eten in een grasveld bij ons in de wijk, samen met de schoonfamilie gourmetten en puzzelen in de zon buiten
 • In april ontwierp ik mijn eigen kaart voor zorgmedewerkers
 • In mei waren Timon en ik 3,5 jaar bij elkaar. Eigenlijk doen we hier nooit echt wat mee, maar we besloten spontaan naar het kasteel van ’s Heerenbergh te gaan. Het was even alsof we in het buitenland liepen
 • Die avond hebben we gebarbecued aan het water met onze mini bbq
 • In juni haalde ik mijn derde semester van de hoofdfase van mijn opleiding
 • In juni genoten mama en ik ook van een kleine vakantie midden in het bos van Nunspeet 
 • Van de zomer hadden Timon en ik de dag nadat ik even helemaal brak door alles wat speelde zo’n fijne dag. We gingen samen even naar Doetinchem, kochten een spel en wat andere spullen. Daarna doken we onder de veranda op de bank om Formule 1 te kijken en aten ’s avonds gezellig samen op de bank
 • In augustus steeg mijn blog flink qua bezoekers, dit was de periode dat ik net mijn groeitraject bij Mira had afgerond
 • Een andere fijne dag van de zomer was de nacht dat ik samen met Nina wijntjes dronk en de volgende dag gezellig foto’s heb gemaakt
 • De zomer van 2020 was ook het moment dat ik mijn draai steeds meer vond in het duurzamer worden. Ik nam jullie lezers daarin mee en vond gedurende het delen nog meer mijn weg
 • Stappen is nooit echt mijn ding geweest, in plaats daarvan ging ik altijd graag uiteten, winkelen of lunchen met vrienden en vriendinnen. Dit jaar waren er niet heel veel momenten dat ik uiteten ben geweest of een dagje ben wezen winkelen, maar daardoor kijk ik met zoveel plezier terug naar het dagje shoppen in juni met Nina en het uiteten van de zomer met Timon
 • In september begon ik met mijn stage en ergens voelde ik mij ineens zo volwassen worden. Naar kantoor rijden, een pasje van het bedrijfspand krijgen en alles wat erbij komt kijken
 • Een hoogtepunt die er voor mij ook echt tussen hoort zijn de fotoshoots die ik met Sara van Beeldbysara heb gedaan. Elk seizoen zijn we samen op pad geweest om foto’s te maken. We leerden elkaar beter kennen en hadden samen superveel lol
 • In november heb ik zo vaak zoveel gelachen met Nina, we zagen elkaar op een gegeven moment ongeveer 3 à 5 keer per week. Samen werken, samen tv kijken en samen op pad
 • In november gingen Timon en ik samen op pad. Timon had hapjes geregeld en we maakten een lange fijne wandeling in het bos
 • De oliebollen drive-in was er ook zeker eentje om dit jaar niet te vergeten, net als de mc drive date en kerst natuurlijk 😉
 • Eind december behaalde ik ook de 2000 volgers op Instagram en stond ik bij hoe blij ik ben met alles wat ik heb bereikt
 • Eind december kondigde ik aan op Instagram en nu bij deze eigenlijk ook hier voor als je het tot zo ver hebt gehaald, dat ik vanaf 03 januari 2021 live ga met mijn tweede onderneming. Studio Liefs Linne. Een bedrijf waar ik mijn eigen kaartencollectie verkoop en hopelijk nog veel meer in 2021
 • Kleine momenten als online meetings, wandelingen in de zon, weer gaan skeeleren, bellen met opa omdat ik hem niet meer kon zien, de momentjes dat we even de deur uit konden, het oppassen, alle etentjes die we thuis hebben gehad, de thuis bioscoop avondjes en ga zo maar door ;). 

 

anti-verveel tips

Dat was het voor 2020. Met een kop thee in de hand heb ik dit artikel vanochtend geschreven. Het was fijn om zo door allemaal momenten van 2020 heen te gaan en te zien dat het ondanks alles zoveel mooie en fijne momenten had. Maak er een mooie laatste paar dagen van en tot zondag met een nieuwe blog.

 

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

– Dit blogartikel bevat geen gekregen producten of samenwerkingen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.