workout - hypermobiliteit, osteoporose en astma

Billen en benen workout – hypermobiliteit, osteoporose en astma proof

Er zijn online talloze workoutprogramma’s te vinden, YouTube staat vol met workoutvideo’s en ook op Instagram kom je veel tips tegen. Nu combineer ik zelf verschillende dingen om mijn workouts samen te stellen: eigen ervaringen, verschillende oefeningen van YouTube en tips die ik kreeg van mijn fysiotherapeut. In dit artikel deel ik de billen- en benen workout die ik doe met mijn hypermobiliteit, osteoporose en astma. Het is een workout waarin niet gesprongen word en waarin je hartslag zo laag mogelijk gehouden wordt. Voor wat extra duidelijkheid leg ik bij de oefeningen uit hoe je deze op de juiste manier doet zonder je gewrichten te veel te belasten.

 

Billen en benen workout – hypermobiliteit, osteoporose en astma proof

In de onderstaande video is de workout te volgen. Uiteraard is de workout ook voor mensen die geen last hebben van osteoporose, astma of hypermobiliteit 😉 Pak er gerust een matje, een flesje water en eventueel een resistanceband bij!

 

 

Meer workouts

Ik hoop dat je het een leuke video vond! De komende tijd zal ik meer oefeningen en workouts delen. Of dit in videovorm zal zijn weet ik nog niet, maar ze komen in ieder geval hier op liefslinne te staan. Denk hierbij aan video’s voor het trainen van je armen, enkels, heupen, rug, schouders en buik. Heb je een vraag of verzoekje dan kan je mij altijd even een berichtje doen! Dat kan door een comment achter te laten, het contactformulier in te vullen of een DM te doen via instagram.

 

Keep going,

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

12 reacties

 1. Sherry op 1 mei 2020 om 14:53

  Heel goed bezig. Ik was op zoek naar goede nieuwe oefeningen. Ik doe ze af en toe zeker nu de sportschool is gesloten.

 2. corrina op 27 april 2020 om 10:19

  Ik ben niet zo van de oefeningen doen. Loop 2 a 3 per week hard. In deze tijd is dat wel lekker even rondje buiten

 3. nicole op 26 april 2020 om 09:20

  Ik kan mezelf hier nooit toe zetten. Hardlopen lukt me wel dagelijks, maar dit soort oefeningen vind ik echt heel lastig….

 4. Jasmina op 25 april 2020 om 12:20

  Jeetje goed bezig zeg..ik mag wel een voorbeeld aan je nemen

  • Liefslinne op 26 april 2020 om 13:34

   Hahaha dankjewel!

 5. Tania op 25 april 2020 om 11:21

  Wat leuk. Heb zelf ook astma. Ga ik een keertje proberen.

  • Liefslinne op 26 april 2020 om 13:34

   Super leuk om te lezen!

 6. Joyce - SomedayTodayNL op 25 april 2020 om 10:39

  Lijkt me een fijne workout! Ik moet het ook echt weer eens op gaan pakken.

 7. Georgina Lifestyle op 24 april 2020 om 11:57

  Wat een leuke workouts! Voorlopig sla ik over, heb geen tijd om te sporten.

 8. Lizette op 24 april 2020 om 10:17

  Goed bezig hoor! En leuk dat je ze deelt. Zo zie je maar dat je ook met bepaalde klachten prima workouts kunt doen.

 9. rachel op 24 april 2020 om 09:50

  goed bezig in deze tijd!! ik sla even over 😉 ik mag en kan niet meer sporten dus ben gewoon lekker aan de wandel 😉

  • Liefslinne op 24 april 2020 om 10:00

   Heb je goed! En wandelen is ook heel goed voor je 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.