diffuser van Geurwolkje

Review: De etherische oliën & aroma diffuser van Geurwolkje

Afgelopen week mocht ik de stressthee, twee etherische oliën en de aroma diffuser van Geurwolkje NL ontvangen. In dit artikel geef ik een review van de etherische oliën en de aroma diffuser. Ik kijk hierbij naar verschillende punten. Namelijk de communicatie, de prijs-kwaliteitverhouding, welke verkooppunten er zijn en mijn ervaringen. Onderaan dit artikel is ook een conclusie te lezen voor het gemak ;). Laten we snel beginnen.

 

Communicatie

Bij een webshop komt het nog wel eens voor dat je met vragen komt te zitten. Als er problemen en/of vragen zijn dan wil je daarmee wel terecht kunnen en dus kijk ik ook altijd naar de communicatie van een bedrijf. Ik heb ze een aantal vragen gesteld en daar reageerden ze snel en uitgebreid op. Super fijn natuurlijk!

 

Prijzen en kwaliteit

Ik zelf had al wel een goedkope diffuser die ik ooit had gekregen van ons mam. Dus vond ik de prijzen in het begin wat schrikken, maar de prijs-kwaliteitverhouding is wel echt heel erg goed! Op de website geven ze ook aan dat ze alleen werken met de allerbeste materialen en fabrikanten, maar dat is makkelijk gezegd op een website. Ik heb zelf ervaren dat dat ook echt zo is. Maar meer over de diffuser en de oliën zelf lees je hieronder.

 

Verkooppunten voor de etherische oliën & aroma diffuser van Geurwolkje NL

De producten van Geurwolkje zijn uiteraard op de website van Geurwolkje zelf te koop, maar daarnaast zijn de aroma diffusers ook te koop bij bol.com zag ik. Echte (fysieke) winkels heb ik niet kunnen vinden, alleen webshops. Bij zowel Geurwolkje zelf als bij bol zijn de verzendkosten gratis vanaf €30.

 

aroma diffuser van Geurwolkje

 

Mijn ervaringen met de betaalbare aroma diffuser van Geurwolkje

Naast dat een diffuser leuk in het interieur staat, heeft het ook heel veel voordelen. Het werkt namelijk als luchtbevochtiger, geurverspreider en luchtzuivering. Voor mij en mijn astma heel handig, maar ook voor alle planten die op mijn kamer staan! Op de website van Geurwolkje zelf is nog veel meer informatie te lezen. Maar waar jij vast nieuwsgierig naar bent is wat ik er van vond. Ik was zelf echt verrast!

Je kan de diffuser dus ‘gewoon’ aanzetten, maar ook op tijd en dat vind ik zooo fijn. Daarnaast kan je hem gebruiken als lamp wat ik zelf dus ook doe en deze gaat dus ook vanzelf weer uit als je dit instelt. Als laatste zit er een middelste knopje op voor de verneveling, het zal vast een functie hebben, maar zoals op de website ook staat zie je het verschil bijna niet en dat klopt ook. Bij de diffuser zat ook een bakje om gemakkelijk water in de diffuser te kunnen doen en het snoer van de diffuser is vind ik heel lang (1,5 meter) dus je hoeft het niet eens zo dicht bij een stopcontact neer te zetten, altijd handig!

 

Mijn ervaringen met de natuurlijke etherische oliën van Geurwolkje

Naast de diffuser zelf had ik dus ook oliën ontvangen voor in de diffuser. Zelf heb ik gekozen voor de geuren ‘Zweedse sauna’ en ‘vanille’. Elke geur heeft zijn eigen ‘specialiteiten’ en je kan er dus verschillende dingen mee. Op de website is dit allemaal te lezen. De potjes zijn vergrendeld met een kinderslot en het is heel gemakkelijk om maar 1, 2 of 3 druppels uit het flesje te laten komen, dus je kan zelf gemakkelijk kijken hoe sterk je de geur in de diffuser wil.

 

Conclusie

Al met al ben ik echt verrast. Ik vond het in het begin wat duur, maar het is het allemaal echt waard! Je kan de diffuser instellen op tijd en er een lampje mee aanzetten (win win). Hij is fijn in gebruik, staat leuk en de geuren zijn vind ik heel lekker. Specifieke meningen en punten zijn hierboven te lezen.

Dat was hem! Ik kan het je dus echt aanraden om er een van Geurwolkje aan te schaffen, als je een aroma diffuser wil kopen.

Fijne week!

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurt? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

  • Dit artikel bevat gekregen producten, maar is geen onderdeel van een betaalde samenwerking.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.