anti-verveel tips

Mijn tien anti-verveel tips | Lifestyle

Soms zijn er van die dagen dat ik mijn bed uit rol en de dag meteen start. Op andere dagen blijf ik het liefst zo lang mogelijk in bed liggen. Als ik er dan eenmaal uit ben en mij heb klaargemaakt/de dag ben begonnen zit ik soms niet zo lekker in mijn vel en ga ik mij vervelen. Daarom heb ik een tijdje geleden een verveellijstje/funlijstje gemaakt met activiteiten die ik heel leuk vind, doe om te ontspannen, noem maar op. Hier komen mijn anti-verveel tips!

 

 1. Bakken

  Al vanaf kinds af aan vind ik bakken heel erg leuk en nog steeds is het een ontspanning voor mij en ben ik regelmatig in de keuken te vinden om iets te bakken.

 1. Muziek luisteren

  Ondanks dat het telkens andere Spotifylijsten zijn staat regelmatig muziek aan bij mij. Tijdens het studeren, tijdens het werken maar ook als ik mij down voel of mij verveel. Lekker meezingen en -dansen terwijl niemand het ziet of hoort ;).

 2. Een kop thee met een tijdschrift

  Nu moet ik zeggen dit is een echt ontspanningsmomentje en toch doe ik het veel te weinig. Als ik het dan doe kan ik er wel enorm van genieten.

 3. Spelletje spelen

  Voor wie mij goed kent weet dat ik een echte spelletjesliefhebber ben. Exploding kittens, Kolonisten van Catan en zo kan ik nog wel even doorgaan. Op vrije dagen of momenten dat ik niet lekker in mijn vel zit doe ik dan ook graag een spelletje.

 4. Knuffelen met Lucky en Doedel

  Deze twee opdonders voelen het heel goed aan als er iets is of als ik niet lekker in mijn vel zit. Meestal komen ze al zelf aangelopen en knuffelen we even.

 5. Netflix kijken

  Oké, ik ben geen grote liefhebber van Netflix en al die zooi, maar ik begin het wel steeds meer te waarderen. Zo erg dat ik mijn schermtijd van mijn telefoon maar uit heb gezet…

 6. Bloggen

  Bloggen zie ik gelukkig nog altijd als een hobby en dat houd ik graag zo. Een nieuw artikel schrijven of sleutelen aan de website doe ik dan ook graag als ik mij een beetje down voel.

 7. In bad gaan

  Netflix kijken, muziek luisteren of een tijdschrift lezen wordt vaak gecombineerd met een bad. Met warm weer is het niet zo mijn ding, maar de rest van de dagen van het jaar is het wel echt een van mijn grootste ontspanningsmomentjes.

 8. Wandelen

  Mijn examenreis was een wandelvakantie met een goede vriendin, zegt genoeg toch?

 9. Puzzelen

  Ik heb het puzzelen pas een halfjaar geleden ontdekt en toch is het helemaal mijn ding. Een stuk of 10 puzzels zijn nu gemaakt, maar de komende maanden heb ik vrij dus zullen het er nog wel veel meer worden.

 

Dit waren ze alweer! Soms is mijn dag gevuld met alleen maar van dit soort activiteiten en soms is het een moment op de dag die ik hier even de tijd voor neem tussen alle drukke afspraken door.

Wat is zijn jouw anti-verveel tips of jouw favoriete activiteiten?

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.