Vandaag deel ik een hele mooie dag met jullie. Afgelopen zaterdag was het zussendag, een dag waarop ik samen met mijn zus leuke dingen ging doen en weer even hebben bijklets. Mijn zus is afgelopen zomer op kamer gegaan, maar wij hebben gelukkig nog veel contact. Afgelopen zaterdag zijn we samen naar Utrecht geweest en hebben we daar lekker gewinkeld en gegeten. ’s Avonds zijn we naar het optreden van Teske geweest in Tivoli. Een youtuber, blogger en zangeres die veel voor mij betekent.

Ik volg Teske nu drie jaar en voor mij is zij een van mijn grote voorbeelden. Zij deelt veel van zichzelf op social media waarin ik mij herken en dan zijn het niet alleen hele positieve dingen, ook de mindere momenten deelt zij op haar blog en kanaal. In haar liedjes komen vele verschillenden onderwerpen naar voren en bij veel van die liedjes herken ik iets van mijzelf terug. Finding Neverland een nummer wat eind vorig jaar uitkwam, kon ik mij heel erg in vinden, in de periode van infusen. Ik moest mijn eigen weg vinden en leren omgaan met een afweerstoornis. Ik leer veel van haar. Een aantal dingen die zij doet of heeft gedaan wil ik zelf ook nog een keer doen. Zo heeft zij een maand lang suikervrij gegeten, iets waar ik zelf op dit moment niet klaar voor ben, maar zeker een keer wil doen. Daarnaast doet zij wat ze leuk vindt en volgt ze haar gevoel. Iets wat ik nu al heel veel doe, ik blog, klim en maak muziek, na mijn middelbare school wil ik nog meer mijn gevoel gaan volgen.

Ik weet al heel goed wat ik wil bereiken en doen.

Om haar in het echt te zien was voor mij heel erg bijzonder. We stonden dicht bij het podium en ze zong een aantal oude liedjes, maar vooral heel veel nieuwe liedjes die binnenkort uitgebracht worden.teske

Teske is ondanks haar bekendheid zichzelf gebleven en probeert haar eigen keuzes te maken, iets wat ik heel erg knap vind en daarom is zij mijn voorbeeld. Ze laat zien dat het leven mooi is en er soms tegenslagen zijn, maar dat je daar wel doorheen komt met je eigen positieve kracht.

Iedereen heeft een zanger, band of persoon die zijn of haar voorbeeld is, wat is die van jou?

Ik houd van het leven zoals ik het leef!

Liefs Linne

ps. Volg mij op facebook om niks te missen van wat er op mijn website gebeurd

 

 

 

Laat een reactie achter