Thuis infuus

18! Het eerste thuis infuus en het behalen van mijn rijbewijs – Wat er allemaal gebeurde de afgelopen maanden

Hey lieve mensen,

Het is alweer even geleden dat ik iets liet horen, maar mijn tentamens en deadlines zitten erop en de mensen die ook studeren herkennen het vast wel, ik heb weer tijd! Ook moest ik even in mijn hoofd laten bezinken wat er allemaal is gebeurd de afgelopen paar maanden.

In de weken dat ik niks poste, werd ik 18, had ik het eerste thuisinfuus, genoot ik dat het mooier weer werd, haalde ik mijn rijbewijs, dronk ik legaal wijn en maakte ik mooie wandelingetjes in de bossen.

 

De afgelopen weken is er met mijn gezondheid eigenlijk niet veel veranderd, ik merk niet veel meer energie, maar tegelijkertijd merk ik ook weer dat er heel veel positiefs in mijn lichaam gebeurd. Ik heb het weer vaker warm, mensen die mij kennen weten ik heb het nooit warm, dus mijn lichaam heeft weer genoeg energie om mij warm te houden. Ik heb 1 ontsteking gehad, deze is weggesneden en gelukkig had ik zelfs geen antibiotica nodig.

Een paar weken geleden heb ik nog een inspanningstest gedaan om te kijken of ik inspanningsastma heb. Uit de test kwam een hele duidelijke grafiek en ontkennen kan nu niet meer, inspanningsastma heb ik. Het positieve eraan was wel dat ik mijn zuurstofgehalte min op 95 hield, waardoor ondanks de aanval mijn lichaam nog genoeg zuurstof krijgt. Om te zorgen dat ik minder aanvallen heb, zijn de medicijnen verhoogt. Om het gebruik een stukje makkelijker te maken, heb ik nu een ander soort pufje. Ik gebruik deze 1 keer per dag en anders had ik twee keer ’s ochtends, twee keer ’s avonds moeten puffen.

Dat het hooikoorts seizoen weer is begonnen heb ook ik gemerkt. Dus nee… ik heb niet te weinig geslapen en een kater. Ik heb gewoon dikke traanogen door de hooikoorts. Gelukkig helpen de medicijnen tot nu toe goed en valt het mee. Heb jij ook last voor hooikoorts en herken je wat ik zeg? Vorig jaar heb ik een artikel erover geschreven:..

Al met al gaat het eigenlijk de goede kant op. De infusen slaan goed aan. Gisteren was het vierde thuis infuus en wat is thuis infuus fijn met dit weer. Infuuspaal in de schaduw en ik lekker met de beentjes in de zon. Nu rustig uitrusten om er volgende week weer volledig tegenaan te kunnen.

Het volgende blogartikel is al bijna af, dus dit keer horen jullie sneller van mij.

Liefs Linne ♥

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd? Dan kun je mij ook volgen op Instagram.

 

1 reactie

  1. Veronique op 11 mei 2018 om 08:34

    Wat ben je toch een kanjer.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.